Nieuwsitems op het internet (nu.nl RSS feed)

Author: NU.nl
Posted: August 12, 2020, 8:38 pm
Bij een steekincident in een woning in de Rotterdamse wijk Spangen is woensdagavond een meisje om het leven gekomen. Haar identiteit is nog niet bekend. De politie heeft een zestienjarig meisje als verdachte aangehouden.
Author: NU.nl
Posted: August 12, 2020, 8:37 pm
Al in de maand mei waren er binnen de GGD twijfels over de lage inschatting van de capaciteit om goed bron- en contactonderzoek te doen naar mensen die besmet zijn met het coronavirus. Dat meldt de NOS woensdag op basis van opgevraagde documenten.
Author: NU.nl
Posted: August 12, 2020, 8:27 pm
Eind juli paste het RIVM de adviezen over ventilatie in gebouwen, zoals verpleeghuizen en scholen, aan. Toch is nog niet iedereen gerust op hoe 'coronaproof' hun gebouw is. Een uitbraak in Maassluis droeg daar niet bepaald aan bij. De stand van zaken uitgelegd in zes vragen en antwoorden.
Author: Lennart 't Hart
Posted: August 12, 2020, 8:24 pm
Niet alleen een mui, maar ook iets gangbaars als aflandige wind is gevaarlijk op zee. Wat gebeurt er als je met iets opblaasbaars op zee drijft en je niet terug kan zwemmen? En op welke manier grijpt de reddingsbrigade in? NU.nl zoekt het voor je uit.
Author: NU.nl
Posted: August 12, 2020, 8:08 pm
Voor vakantiegangers die alleen even willen zien wat ze écht niet mogen missen, maken we een overzicht van het belangrijkste nieuws van vandaag.
Author: NU.nl
Posted: August 12, 2020, 7:48 pm

No comments