Nieuwsitems op het internet (nu.nl RSS feed)

De hulpdiensten zoeken zaterdagavond op het Markermeer bij Venhuizen naar een vermiste vrouw. Daarbij zijn brandweerduikers, een politiehelikopter en reddingsboten ingezet.
Author: ANP/NU.nl
Posted: August 24, 2019, 9:28 pm
Jumbo-Visma heeft zaterdag een slechte start beleefd van de Vuelta a España. De Nederlandse formatie begon als favoriet aan de ploegentijdrit, maar verloor flink wat tijd door een val van de helft van het team. De winst ging naar Astana.
Author: NU.nl
Posted: August 24, 2019, 9:14 pm
De Franse politie heeft zaterdagavond traangas gebruikt tegen actievoerders die in de zuidelijke stad Bayonne betoogden tegen de G7-top in de badplaats Biarritz. Getuigen melden dat de politie ingreep nadat actievoerders stenen hadden gegooid.
Author: ANP/NU.nl
Posted: August 24, 2019, 8:49 pm
Een 23-jarige vrouw in de Noord-Brabantse plaats Neerlangel is zaterdag overleden, nadat ze in de Maas werd overvaren door een waterscooter. Vermoedelijk had de bestuurder haar niet gezien.
Author: NU.nl
Posted: August 24, 2019, 8:24 pm
Een man is zaterdagmiddag om het leven gekomen bij een mishandeling in Assen. Volgens de politie waren vijf omwonenden op de man afgegaan omdat ze hem verdenken van een zedendelict. Het vijftal is opgepakt.
Author: NU.nl/ANP
Posted: August 24, 2019, 6:58 pm
De financieel directeur van het Afval Energie Bedrijf (AEB) in Amsterdam is per direct opgestapt, bevestigt een woordvoerder van AEB zaterdag na berichtgeving door AT5.
Author: AT5/NU.nl
Posted: August 24, 2019, 5:33 pm

No comments