Nieuwsitems op het internet (nu.nl RSS feed)

De Iraanse minister van Buitenlandse Zaken, Mohammad Javad Zarif, beschuldigt Israël en de Verenigde Staten van het zoeken naar oorlog. Dat deed hij zondag op de Veiligheidsconferentie van München.
Author: Reuters
Posted: February 18, 2019, 12:44 am
De brand in een bedrijfsloods aan de Ridderslag in het Gelderse Beesd is onder controle. Volgens de Veiligheidsregio Gelderland-Zuid is de brandweer nog zeker enkele uren bezig met nablussen.
Author: ANP
Posted: February 18, 2019, 12:18 am
Vertegenwoordigers van de strijdende partijen in Jemen hebben een eerste akkoord bereikt over het terugtrekken van troepen rond de Jemenitische havenstad Hodeidah, melden de Verenigde Naties.
Author: ANP
Posted: February 17, 2019, 11:40 pm
De politie is op zoek naar drie mensen na een schietpartij in het Limburgse Heerlen. Er is een Burgernet-actie opgezet om twee mannen en een vrouw te vinden. Een van de mannen draagt een opvallende witte broek met rode bies.
Author: ANP
Posted: February 17, 2019, 11:27 pm
Arne Decock, bekend van Belgische jeugdzender Ketnet, is zaterdagnacht op achttienjarige leeftijd om het leven gekomen doordat hij werd geëlektrocuteerd door een elektriciteitspaal naast een spoorlijn. Het voorval gebeurde in het Belgische plaatsje Boom.
Author: BuzzE
Posted: February 17, 2019, 9:44 pm
Meerdere personen zijn zondagmiddag rond 17.00 uur gewond geraakt doordat een praalwagen instortte in 't Goy in Utrecht. Vijf mensen zijn naar het ziekenhuis gebracht, onder meer met botbreuken. Zes zijn op eigen gelegenheid naar het ziekenhuis gegaan.
Author: ANP/NU.nl
Posted: February 17, 2019, 9:41 pm

No comments